014 51 50 05
Goede dag Dave 
 
Een late maar gemeende reactie !!
 

Onze reis is fantastisch verlopen..vanaf het moment dat jullie ons kwamen afhalen tot terug voor onze deur. Perfect, ieder hotel vanaf Calgary tot Vancouver had een aparte eigenheid.....met die ene uitschieter. De Water Edge Resort suite in Ucluelet. Een aanrader. Het was tof en alles is prachtig gelopen....We hebben West Canada op ons eigen ritme kunnen ontdekken. Het was een mix van onze plannen en uw roadbook. Canada is prachtig land , vriendelijke mensen; een ‘how are you’, ‘enjoy your day’... was nooit teveel..we kunnen er wel iets van leren in het stressy Belgie. We hebben een geweldige reis achter de rug,   Hartelijk dank  Bob & Myriam – Kapellen


Geachte,

 

We hebben inderdaad genoten van onze reis in Canada.  En we geven meteen mee dat de organisatie vlekkeloos was.  Nergens problemen of moeilijkheden.  Alvast bedankt voor de geleverde service.

 

Bij wijze van feedback voor andere klanten die deze rondreis misschien volgende opmerkingen.  Geen kritiek maar enkele zaken die in het roadbook of zo kunnen meegegeven worden.

 

Het autoverhuurbedrijf vraagt in tegenstelling tot het contract wel nog een borg (250 dollar).  Ze vragen ook nog altijd bijkomende verzekeringen ook al ben je volledig verzekerd.  Bij de afhandeling (laatste dag) moeten er nog belastingen betaald worden (een 50 euro ongeveer)

 

Verder vraagt ieder hotel een waarborg van 100 dollar per nacht.  De vrijgave nadien duurt wel even waardoor je op je kredietkaart wel wat reserve moet voorzien.  Ook is niet steeds kingbed voorzien.

 

In Huntsville zouden wij hotel Deephurst adviseren i.p.v. Hidden Valley.  Is vlakbij, iets duurder wel maar veel kwaliteitsvoller.  Van de overige hotels geen klachten.

 

Was niet in roadbook maar van Tadoussac vertrekken dan heb je veerdienst nodig.  Is gratis en  kort.

 

Tenslotte, in en rond Montreal zijn er gigantische wegenwerken.  Weinig file maar vooraf route beetje plannen is wel aangewezen want GPS werkt niet.

 

Dit was het zo’n beetje.  Zoals  gezegd deze info is louter als feedback.  Wij waren tevreden en hopelijk tot een volgende.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Tino Sap – Steve Joosen


Hallo, 

 

Na het kleine incidentje met de auto is alles verder perfect verlopen.

We zijn heel blij dat ze de auto na 1 dag al zijn komen wisselen, want met de andere zou het toch heel wat minder comfortabel geweest zijn.

 

Alle hotels waren ook in orde. 

Zeker een hotel om in het aanbod te zetten is Great Wolf Lodge in Niagara.  Een tophotel voor kinderen!!!  Supermooie kamers, heel goed eten en de animatie en waterpark zijn top.

 

Ook het luchthavenvervoer was in orde.

 

Bij een volgende verre bestemming, zullen we zeker terug bij jullie passeren.

 

Met vriendelijke groeten,

Inge Monsieurs


Beste Dave,

 

Wij zitten momenteel in de laatste dagen van onze Canadareis. De reis hebben jullie in alle opzichten perfect georganiseerd. Niets dan complimenten. Het is een trip die aan te raden is voor iedereen die West-Canada wil doorkruisen. De enige plek die wijzelf minder interessant vonden, was Victoria. Op zich heel mooi maar neemt teveel tijd in beslag. De rest kunnen we als droomreis beschrijven, zeker vanaf Sun Peaks en vandaar doorheen de Rocky Mountains.

 

Veel dank hiervoor - ook nogmaals voor de goede reisorganisatie!

 

vriendelijke groeten,

Dominiek


Toch nog laat een reactie op de vraag naar onze reis.

We hebben er enorm van genoten en zoals je al zei: we waren daar in een mooie periode.

Sommige meren waren nog wel dichtgevroren, maar dat had ook zijn charme. In de sneeuw met een temperatuur van 25 tot 30 graden.

De hotels waren zeer afwisselend van uitzicht: van heel chick tot basic. Het hotel Barcleys in Vancouver was veruit het minste en het personeel

was er helemaal niet vriendelijk. Maar in het algemeen waren we zeer tevreden over onze verblijven.

Ook de auto was zeer goed: veel comfort en ruimte.

De walvisspotting was zoals je voorspelde een flop. Buiten één spuiter hebben we niets gezien al deed de schipper erg zijn best om op zoek te

gaan naar de walvissen. 

De beerwatching was wel goed gelukt. We hebben er heel veel gezien. 

Maar ook onderweg met de auto hebben we veel beren langs de kant van de weg gezien. Eén keer zelfs een grizzlymoeder met haar twee jongen. 

Ook zagen we een zwarte beer die bij mensen in de tuin in de vuilbakken aan het neuzen was. Geweldig!

Ook voor de natuur heb je ogen te kort: het is rijden, kijken, genieten en kleine wandelingetjes maken tot aan een waterval of andere bezienswaardigheid.

Ik denk dat we een vrij goed beeld van het westen van Canada hebben gekregen en we hebben het op een rustige ontspannende manier kunnen

beleven.

We zijn terug gekomen met de vliegmaatschappij “Edelweis” een dochteronderneming van Suisse-air. Het vliegtuig zat maar halfvol zodat we languit

op een zetel konden gaan liggen. Dat was superdeluxe. Toch even vermelden dat je niet 24 uur van te voren online kunt inchecken, het is gewoon aanschuiven

aan hun incheckbalie in de luchthaven een paar uur voor  het vertrek.

We zijn heel tevreden over onze reis en denken er met veel plezier aan terug.

 

Met vriendelijke groeten,

 

Jef en Liliane Van Loon – De Prins


Beste Dave,

 

Langs deze weg wil ik jullie graag bedanken voor de uitstekende organisatie van onze reis naar Canada.

We hebben er ten volle van kunnen genieten mede doordat het roadbook duidelijk was, de reservaties perfect klopte, de kwaliteit en service van hotels, autoverhuur en excursies prima was.

 

Hoewel ons budget het niet toelaat om jaarlijks zulk een reis te maken, plannen we in de toekomst zeker nog een trip naar een verre bestemming. We zullen dan zeker niet nalaten jullie te contacteren.

 


Hartelijk bedankt en zeker tot later.

 

Met vriendelijke groeten

 

Tom Dens, July, Fien en Mariken


Beste Dave

Onze reis in Canada zit er op.  Bedankt voor de prima organisatie!
Alles is correct verlopen, we zijn zeer tevreden.

Nogmaals bedankt en veel succes met jullie zaak. Als we ooit naar Azië reizein, contacteren we jullie opnieuw

Mvg
Marleen en Frank

Beste Dave,


We hebben een geweldige reis achter de rug, Canada is een prachtig land, dank u voor de perfecte uitvoering en begeleiding, alles verliep vlekkeloos.

De tip  in het roadbook om Telegraph Cove te bezoeken: tussen Port Hardy en Campbell River gelegen is een echte aanrader.

Dank u om onze familiereis onvergetelijk te maken.

Vriendelijke groeten
Nadine Hendrickx


Reis naar Canada: familie De Munter – 4 personen – 30 juni tot 22 juli .

 

Onze verwachtingen voor de reis naar Canada werden ingelost.

De reis verliep vlot. Dank zij jullie  advies was het programma van onze reis goed ingedeeld.

 

De huurwagen en de service van Alamo waren uitstekend.

 

Enkele tips:

In Banff is er om de 20’ een gratis shuttle bus vanuit het centrum ( tegenover Tourist Information ) naar de gondel; heen en terug.

De boottocht op Blue River is een aanrader. De hele boottocht duurde 2 uur. In de praktijk moet je voor dit bezoek wel 3 uur voorzien. 

In Whistler is er net een nieuwe gratis attractie geopend op Whistlers Mountain: een ijzeren hangbrug. Leuk om te doen. Je kan in Whistler gerust een volle dag besteden in de bergzone van de Peak to Peak Gondola.

De boottochten in Campbell River en Tofino waren leuk. Goede service.

In Campbell River  waren de musea en winkels van de Nativs gesloten.

 

Wij zijn tevreden over de logies ( voldoende basiscomfort en goede ligging in functie van de reis en de bezoeken ).

Wij waren bijzonder tevreden over ons verblijf in Tofino / Middle Beach Lodge.

De kamers zijn gedateerd maar er is voldoende basiscomfort.

Het personeel is erg behulpzaam en vriendelijk. 

Het ontbijt is uitstekend met echte borden en bestek. De ganse dag kan je gratis koffie/thee drinken en er staan koekjes en fruit voor de gasten. 

Vooral de ligging is mooi en rustig. Het verblijf ligt op het einde van een zijstraat van de hoofdweg op ongeveer 10’ rijden van het centrum van Tofino. 

Het ligt aan een kleine privé-baai. Vanop het gastenterras heb je een mooi uitzicht. Hier staan enkele tafels en daar is het zalig om te picknicken. Je bent ook direct op het privé strandje.

 

Wij zijn zeer tevreden klanten.

 

Namens ons vieren,

 

De Munter Jan


Goedemiddag,

Wij hebben een prachtige reis achter de rug, waarbij alles goed verlopen is. Bedankt om dit voor ons te organiseren, het kon niet beter!

Rudi Deboot


Geachte,

 

Dank voor uw welkom bericht.

 

Wij hebben een formidabele reis beleefd, prima verzorgd, alles piekfijn.

 

Toch enkele opmerkingen :

 

Het hotel van Best Western in Campbell  River was donker en oud, erg aan vernieuwing toe.  Maar vooral het ontbijt was verschrikkelijk, het is niet te beschrijven, zowel qua aanbod als het gebruikte materiaal, in een vliegtuig krijgt ge beter bestek en borden, alles was van papier, slechte kwaliteit plastiek, in een donker aftands lokaal.  Het aanbod was gewoonweg schraal, zelfs naar Canadese normen.  Ook ons eerste hotel in Banff was oud en matig verzorgd, met later aangebouwde gangen en lokalen.

 

Een afknapper was de Insight Passage, het was natuurlijk slecht weer, regen, grijs, zee en hemel 1 kleur, maar toch, zelfs met zon zou het eentonig geweest zijn.  Als we dit hadden geweten hadden we onze reis anders geregeld.

 

Het was een prachtige reis, een echte natuurbelevenis !

 

Graag uw reactie ivm de wagen,

Met vriendelijke groeten,

Frank en Chantal Gevaert-Buytaert.

 


Hallo Dave,

We zijn al een tijdje terug uit Canada; hier onze ervaringen.

Mede dankzij jullie voorbereiding hebben we een fantastische reis gehad. We hebben bij onze vrienden- en kennissenkring al heel wat reclame voor jullie gemaakt:
•    Uitgebreid en heel gedetailleerd roadbook, te veel om allemaal te kunnen doen. Enkele keren zijn we op eigen initiatief afgeweken van de route: vb. door de bosbranden, maar we namen ook een andere ferry vanuit Vancouver Island (Swartz Bay); zo konden we ook nog Victoria bezoeken.
•    De gereserveerde auto (Buick) was prima voor de route. De verhuurfirma Alamo correct. Toch meegeven (voor toekomstige klanten) dat het inleveren van de auto in een andere luchthaven vrij duur was: ongeveer € 150.
•    Heel comfortabele kamers gereserveerd: bijna allemaal met queen beds, airco en koelkast. Hotel Howard Johnson in Port Alberni viel wat uit de toon: de lift was stuk (zelf met koffers langs de trap naar tweede verdieping), de kamers hebben geen verluchting (ramen kunnen niet open) en er was geen koelkast. Voor toekomstige klanten zou ik een alternatief zoeken. Hotel Sandman City in Vancouver is uitstekend gelegen. We hadden alleen de pech dat vlak achter het hotel Metallica kwam optreden, wij laat arriveerden en er enkel een piepkleine kamer naast de lift overschoot. We hebben wel een andere piepkleine kunnen bemachtigen, maar ook zonder koelkast.
•    We genoten volop van de indrukwekkende natuurgebieden; in bijlage daarom enkele foto’s.

Van harte dank
Fonny Van Oerle

Hallo Dave,
 
Een beetje laat, maar welgemeend, hartelijk dank voor de organisatie van onze reis afgelopen juni.
 
Alles was heel goed geregeld en alles is goed verlopen; maar vooral, we hebben er van genoten !
 
Bedankt en groeten
 
Bert en Ilse Vanwijnsberghe – Van de Vyver

Beste Dave,

 

Eerst en vooral willen we jullie bedanken voor het mee organiseren van deze mooie reis!

Alles is vlot verlopen!

Lake Louise Inn had ons gratis een upgrade gegeven naar een totaal vernieuwde kamer. Prachtige kamer!

Het verblijf in Ucluelet, waters Edge Shoreside Suites was top! Prachtige ligging, ruim appartement. We vermoeden zelfs beter dan het verblijf dat we eerst in Tofino gingen krijgen.

De excursies die jullie gepland hadden, waren echt een meerwaarde aan onze reis. We hebben veel dieren kunnen spotten!

Het vervoer naar Schiphol verliep vlot, de chauffeur was stipt op tijd!

Vriendelijke groeten

 

Een gelukkige familie Sanders


Dag Valerie,
 
Wil je aan Dave laten weten dat we bijzonder tevreden zijn over onze Canada reis.
Het roadbook, de verblijven , de duur en de uitgestippelde parcours was volledig in de lijn van onze verwachtingen.
 
Voor de reis hebben we 1 belangrijke opmerking:
De tocht op de Atabasca gletsjer is perfect mogelijk te organiseren op de dag van de verplaatsing van Lake Louise naar Jasper en zo win je een dag in Jasper.
 
Het verblijf in Waterton is onder het niveau van de andere hotels. Het is niet zo proper.
 
 
Heb je ideeën voor volgend jaar in dezelfde periode eventueel in Indonesië?
 
Bedankt
 
Guy en Marijke

Beste Dave,

We zijn sinds zaterdag terug en we zijn zeer tevreden over onze reis welke perfect georganiseerd was. Alle hotels waren naar wens en op een goede locaties gelegen. Het roadboek was een zeer goed hulpmiddel waar wij zeer veel aan gehad hebben.

Dank u en graag tot een volgende reis.

 

Met vriendelijke groeten,
Kind regards,

Tom Mertens
​ & Kim Janssens


Info en reservaties:

014/51.50.05

Wij zijn een gesloten kantoor en werken uitsluitend op afspraak. Dit om u beter, zonder wachttijden, in alle veiligheid en ongestoord te kunnen verder helpen.
Het tijdstip en de manier waarop we afspreken bepaalt uzelf : bij ons op kantoor, bij u thuis, via video calling, telefoon, .... De keuze is geheel aan u, wij horen het graag van u.

Like ons op Facebook en blijf op de hoogte van alle reisweetjes
info@canada-online.be